Al meer dan 25 jaar een betrokken huisvestingsspecialist

Dit zijn wij..

In een wereld vol uitdagingen, kansen en risico’s heeft u behoefte aan bedrijfszekerheid. In diezelfde wereld wilt u kunnen inspelen op kansen en flexibel meebewegen met de markt.

Als huisvestingsspecialist voor ondernemende organisaties zijn continuïteit en flexibiliteit voor ons het uitgangspunt. We vinden het fantastisch om de huisvesting te realiseren die bijdraagt aan uw succes. Daarbij kiezen we graag hetzelfde vertrekpunt als u.

De vraag is: wat zijn uw bedrijfsprocessen? Wat is uw strategie en welke ambities heeft u? En wat betekent dat voor uw huisvesting op korte en lange termijn?

Deze insteek brengt u als onderneming en ons als huisvestingsspecialist dicht bij elkaar. Vanuit onze specialismen – ontwikkeling, bouw en exploitatie – creëren we de optimale huisvesting. Een pand waarin u ruimte heeft voor succes. Een pand dat uw plannen misschien zelfs in een stroomversnelling brengt en nieuwe kansen dichterbij brengt.

Samen met u brengen we graag de ideale huisvesting in beeld.

Aandacht voor kwaliteit

We bouwen graag panden met een representatieve uitstraling. We maken gebruik van fraaie en hoogwaardige bouwmaterialen en kiezen voor verrassende architectuur. Een bedrijfspand moet in de eerste plaats functioneel zijn en uw bedrijfsprocessen optimaal faciliteren.

Maar we zijn ervan overtuigd dat huisvesting met uitstraling voor elke ambitieuze organisatie de prettigste werkplek is. Zo laat u zonder woorden uw visie op ondernemen, uw ambities en uw positie in de markt zien.

De ideale huisvesting in beeld

Ontwikkelen
U heeft een locatie of wij hebben een locatie en daarop ontwikkelen we een bedrijfspand. Helemaal toegespitst op uw business of breed inzetbaar. Als ervaren ontwikkelaars geven we dit project vakkundig vorm. We geven u graag zoveel mogelijk inbreng met betrekking tot de indeling en afbouw van het pand. Voor veel opdrachtgevers of toekomstige gebruikers hebben we het bedrijfspand turnkey opgeleverd. Zo kunt u zich blijven focussen op uw business en vergt de verhuizing naar uw nieuwe locatie de minste inspanning. Bedrijfsspecifieke installaties en projectinrichting behoren tot de mogelijkheden.

Bouwen
Als huisvestingsspecialist hebben we ons eigen bouwbedrijf. Dat maakt ons uitermate flexibel. Sommige projecten vragen om een strakke planning, een korte bouwtijd en aanpassing aan specifieke wensen. Waar we adequaat op in kunnen spelen. De lijnen zijn kort, de ideeën hetzelfde. Zelfs tijdens de bouw blijven we flexibel en houden we het einddoel voor ogen: huisvesting die u de optimale ruimte geeft voor succes.

Exploiteren & faciliteren
De panden die we in opdracht realiseren, worden door ons verhuurd. Als gebruiker ervaart u ons als een betrokken beheerder. We leggen de lat hoog met betrekking tot service. Zo maken we veel werk van het onderhoud. Periodiek komen we langs voor het onderhoud aan het terrein en de groenvoorziening. We vinden het belangrijk dat uw huisvesting er representatief en goed
onderhouden uitziet. Heeft u als gebruiker een vraag of meldt u een storing, dan zijn we snel ter plaatse.

.. En, wat zijn uw plannen?

Wij zijn u graag van dienst